C4 - Short-term exchanges of groups of pupils
Moderní trendy v gastronómii
Střední škola gastronomie a služeb, Nová Paka
27. 03. - 01. 04. 2022
Pokračujeme v poznávaní regiónu, kultúry, pamiatok, jazyka, ale zdokonaľujeme aj svoje gastronomické zručnosti ... Tentoraz v estetickej úprave a dekorovaní pokrmov i nápojov
A to všetko v českej Novej Pake - v mieste pôsobenia našej partnerskej školy.
Pozrite si našu fotogalériu, ako sme sa zručne popasovali s prípravou suši, dekorovaním jedál a nápojov ...
Súčasťou gastronomickej časti boli moderné trendy v gastronómii, dekoratívne vyrezávanie ovocia a zeleniny, príprava dekorácii na miešané nápoje, príprava miešaných nápojov a príprava suši. Vyvrcholením tejto časti projektu bol spoločný raut.
A ešte zopár záberov z našich potuliek po pamätihodnostiach Novej Paky a okolia...