C4 - Short-term exchanges of groups of pupils

Moderní trendy v gastronómii

Střední škola gastronomie a služeb, Nová Paka

27. 03. - 01. 04. 2022


Pokračujeme v poznávaní regiónu, kultúry, pamiatok, jazyka, ale zdokonaľujeme aj svoje gastronomické zručnosti ... Tentoraz v estetickej úprave a dekorovaní pokrmov i nápojov 

A to všetko v českej Novej Pake - v mieste pôsobenia našej partnerskej školy.


Pozrite si našu fotogalériu, ako sme sa zručne popasovali s prípravou suši, dekorovaním jedál a nápojov ...  

Súčasťou gastronomickej časti boli moderné trendy v gastronómii, dekoratívne vyrezávanie ovocia a zeleniny, príprava dekorácii na miešané nápoje, príprava miešaných nápojov a príprava suši. Vyvrcholením tejto časti projektu bol spoločný raut.



                          A ešte zopár záberov z našich potuliek po pamätihodnostiach Novej Paky a okolia...

V rámci cestovného ruchu sme navštívili lyžiarske stredisko Harrachov, sklárne Harrachov, výrobu vianočných ozdôb Rautis v Ponikle. Tiež sme absolvovali exkurziu do miestneho pivovaru, prehliadku lyžiarskeho strediska Špindlerův Mlýn, exkurziu vojenskej zotavovne Bedřichov, absolvovali prehliadku mesta Nová Paka a jeho historických pamiatok. Poznatky a zručnosti, ktoré žiaci nadobudli prispeli k rozvoju ich profesionálnych a sociálnych kompetencií. 




"The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein."

Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky